keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Haasterästi nro. 2: Missä blogini syntyy?

Siispä, tämä haaste tulla tupsahti syvältä blogista, kiitos siitä :)

Tarkoitus on paljastaa paikka jossa blogini syntyy...

Noh, meikäläisellä ei ole hirveästi tästä aiheesta hienoa esitelmää tässä nyt järjestää, mutta tosi arkisella ja normimeiningillä mennään.

Ihan ensimmäiseksi Kotikummituksen jutut kehittyvät tietysti minun pääkopassa ja siitä sitten kameran ja kannettavan avulla siirtyvät(harmittavan pitkillä väleillä tosin)tänne blogiin teidän kaikkien luettavaksi.

Toisinaan käy niin, että idea jääkin laittamatta, vaikka postaus olis päässä jo ihan valmis ja kuvatkin kamerassa, niin sitten en vaan ehdi tai viitsi avata konetta ja postaus jääki vaan mun päähän. Toivottavasti kehittyisin tässä asiassa, ja mielellään pikapuoliin! =)

Sitten se varsinainen paikka jossa blogiani rustaan...
Vakkaripaikka, keittiönpöytä ja kannettava. ( Hups, tainnu jäädä karbonaadat syöttötuolista pyyhkäsemättä)

 Ei ole hienoa työhuonetta eikä omaa paikkaa, pöytää tms. missä tätäkin postausta kasailen. Ihan vaan kodikkaasti useimmiten keittiönpöydän nurkassa, joskus olkkarin lattialla tai sohvalla/nojatuolissa nopeasti sepustan nämä jutut esittelykuntoon.
Häiriötekijöitä on sattuneesta syystä kokoajan lähettyvillä. Nytkin tytöt touhuavat ympärillä. Pienin onneks just nyt nukkumassa ulkona päikkäreitä. Ulkona on oltu mekin. Isommat tytöt laskivat pihassa mäkeä ja ruoka tehty+syöty. Syötiin muuten Antsku bantskun hitokseen hyvää karbonaadaa. Ei meinannu työille oikein kana-karibianpata maistua, mutta kun esittelin sen Antsku Bantskun karbonaadana, ni jopas vaan lautaset tyhjeni! Kiitos vaan Imatran omalle Antskulle. Nyt meilläkin tytöt syövät ruokansa hiton hyvällä ruokahalulla, kun on hitokseen hyvät jutut kehitellä pöytäseuraksi ;D Eikä tartte miun romahtaa, ainakaan ihan niin usein ;)

Eksyttiin taas sujuvasti aiheesta, mutta kun ei mulla ole enempää kerrottavaa blogini synnyinsijoista, niin heitetäänpä vielä muutamat kuvat köpöisistä bloggauspaikoistani jutun jatkoksi. Nämäkin kuvat on muuten otettu jo iät ja jat sitten tätä postausta varten. (Nythän olkkarissa on pitkät verhot ja ihan erilainen mattokin...) :D



Olkkarissa lattialla ja nojatuolissa tulee kans joskus kirjoiteltua, mutta oikeestaan vaan, jos tytöt on jo illalla kaikki nukkumassa. Muutoin on liikaa innokkaita pikkubloggaajia auttamassa, eikä hommasta lopun viimen tule minkään vertaa valmista.




Tämä postaus tuli kuin tulikin ny valamiiks, sitä myötä rästit hoidettu, ja meikä siirtyy ansaitusti päiväkaffeelle!

Ai niin! Meinasin ihan unohtaa, heitän haasteen jatkamaan matkaa Lievestuoreen asemalle Radanvarren ohdakkeita blogiin ja Petäjäselkä blogiin, olkaat hyvät, ottakaa haaste halutessanne vastaan=)  Mukavaa keskiviikkoa kaikille teille!  -Titta-

4 kommenttia:

  1. No se matto ei ollut kauaa paikoillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nii! =D Se on nyt välieteisessä. Sain tädiltä(kiitokset kaupunkiin) isomman ja painavamman musta-vako-harmaan maton olkkariin, se pysyy nyt paremmin paikoillaankin. =)

      Poista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)