keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Haasterästit pois...

Olen saanut pari haastetta blogiini. Kiitos niistä, ne on kivoja! Ensimmäinen on tyttäreltäni Jymy-Yllätys blogista ja toinen Syvältä blogin Sannalta. Se tulee tämän jälkeen omana postauksenaan.  Ihan hävettää kun en vain ole saanut aikaiseksi niistä tehdä postausta kuin näin myöhäjunassa. No, mites se menikään... Parempi myöhään kun ei ollenkaan, tai jotain siihen tapaan ;)

Siispä: Tässä ensimmäinen haaste:

Blogihaaste, 11 juttua

Blogihaasteen ohjeet:

1. Haastetun pitää kertoa 11 faktaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 blogia joilla on alle 200 lukijaa/seuraajaa.
5. Sinun pitää kertoa ketkä olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista!


11 Faktaa minusta:

1. Olen oikea viluvarvas. Varpaani palelevat lähes aina! Kunnon villatöppöset on ihan pakolliset kotona.


2. Olen Tosi nihkeä pyykinpesijä ja puhtaiden taittelija... Pyykkivuoremme hipoo kattoa ja likapyykki valtaa kodinhoitohuoneen lattiaa jatkuvasti ;)

3. Hevosista tykkään ihan oikeesti toosi paljon! :D



4. Tänä vuonna tulee Isännän kanssa 21 vuotta täyteen yhdessä. Olemme edelleen avopuolisot.

5. Tykkään vaihdella verhoja kotiimme. Ehkä turhankin usein, ainakin joidenkin mielestä... :D

6. Minun tulisi olla ahkerampi tämän blogini kanssa.

7. Tykkään käydä koirien kanssa juoksulenkillä. Vaikkei se päällepäin ehkä ihan siltä näytä ;D Ehkäpä lenkkien väli on liian pitkä, jotta ennättäisi näkymään saatikka vaikuttamaan riittävästi.

8. Kaipaan joskus hiljaisuutta ja hieman aikaa olla ihan yksin, ilman velvoitetta tehdä mitään. Voisin vain nauttia hiljaisuudesta ja vaikkapa pakkasen kauniiksi pukemasta maisemasta käveleskellen yksin vaikkapa metsässä.


9. Minulla on yleensä aina monta asiaa yhtä aikaa, teossa, menossa, kesken ja mielenpäällä... Nytkin hellalla käryää pekonit kinkkukiusausta varten. Teen siis ruokaa yhtä aikaa postauksen kanssa. Samalla älyän, että sähköuuni on käyttökiellossa rikkinäisen lasin vuoksi, joten ei muuta kun leivinuuni tulille, jotta saadaan ruoka valmiiksi! No, nyt on puut haettu ja leivinuuni sytytetty. Voin siis jatkaa tätä hommaa taas etiäppäin:D

10. Arvostan tosiystäviä ja niitä ketkä ottavat kanssaihmiset huomioon, eivätkä ajattele vain itseään, tai omia etujaan.


11. Haluaisin ettei kenekään maailman lapsen tarvitsisi pelätä omassa kotonaan ja että kaikilla heillä, jotka syystä tai toisesta eivät pysty olemaan kotonaan, että heilläkin olisi hyvä olla. Vääryys lapsia kohtaan liikuttaa minua aina.


Sannin 11 kysymystä minulle:

1. Mottosi? 

*Vie mennessäs, tuo tullessas! Olisi niitä varmaan ollut jotain hienompiakin, mutta tuo on kaikessa arkipäiväisyydessään just hyvä, sopii mulle, joka höönään ees taas koko ajan ja joka paikassa ;) Tätä lausetta toistelen myös lapsille. Jos vaikka joskus tavarat löytäisivät takaisin omille paikoilleen...

2. Suosikki vaatekauppasi?

*Öhömm. Minulla ei ole sellaista. En ole merkkitietoinen, enkä merkkiuskollinen. Kaikki kiva käy ja menee. Niin itselle kuin lapsille. Kunhan on järkevänhintaista! Alet, kirpparit, netti ja nyt uutena MeAndI vaatekutsut on mun ostospaikkoja. Mutta edelleen tarjoushaukkana kyttään tarjouksia, tai järkeviä hintoja.

3. Rantaloma vai hiihtokeskus?

* Kumpi vain käy kunhan se on jossain kotimaassa korvessa, tai muuten lähellä. Vaikka Ruotsissa, Norjassa. Olen Super huono lomailija! Perinteiset Kanarianlomat eivät todellakaan innosta. Tämä ei tarkoita sitä, ettenkö joskus toivo pääseväni lomalle, mutta se ei tarvitse olla mikään lento aurinkoon. Vaikkapa rantaloma jäämeren rannalla!

4. Minkä ihmevoiman haluaisit?

* Saisin talon siistiksi pyörähtelemällä huoneesta toiseen, vaikka sitten keiju-siivet selässäni, heilautellen sirosti siivoustaikasauvaani ;D
No, tässäkin olisin voinut mainita jotain missimäistä, vaikkapa maailman rauha, mutta nyt olin itsekäs ja saavuttaisin kotiimme rauhan siivoamalla keijusiivet selässä osoitellen sotkuja siivoustaikasauvallani ja simsalabim* siistiä tulis! Ai että, kyllä olis upeeta!

5. Paras elokuva?

* Voi blääh... Nää tällaset on mulle niin vaikeita. Ei tule oikeesti yhtään mitään mieleen! En katso katsomalla ikinä mitään telkusta. Mutta nuorempana tykkäsin Kevin Costnerista, joten muistan sellaisen kuin Tanssii Susien Kanssa ja Braveheart. Tai sitten Russel Crowe murahtaa sillen matalasti jotain, nam... Hups, kyse olikin elokuvasta, noo mainitsinhan mä jo jotain =D

6. Missä olet viettänyt elämäsi parhaan loman ja miksi?

* No voihan... Mistä nää kysymykset tulee. Johan sanoin että olen huono lomailemaan... Ehkä parasta lomaa ei vielä ole ollut, kun ei heti pamahtanut mieleeni! Johtunee lomien vähäisestä määrästä, ja se taas johtuu lemmikkiemme koosta ja hoidontarpeesta. Sanotaan nyt kuitenkin kolmen?vuoden takainen kolmårdenin reissu. Se oli kyllä hieno paikka. Sinne menemme uudestaan, ehkä jo tänä kesänä?

7. Muussi, nakeilla vai lihapullilla?

* Lihapullilla! Ehdottomasti. Ikean lihapullat, nam ;D

8. Minne tahtoisit matkustaa?

* Eikös nämä reissuhommat jo tullu selville? En varsinaisesti mihinkään, mutta kiinnostaisi: Englanti, Skotlanti, Norja, Ruotsi, Kanada, aito amerikkalainen karjatila. Nimenomaan, niin, että pääsisi osaksi paikallisten elämää, vaikka johonkin pikkukylään. Ei hotellimatkailua.

9. Lempi tavarasi?

* Voi hyvänen aika! Ompelukone, jos joskus pääsen sitä käyttämään. Satula... Verhot... Valitse nyt noista sitten!

10. Paras hampurilaisateria?

* Miks ei tuu mitään mieleen? Tän pitäs olla helppo! Mäkin Chicken Wrap(kanatortilla). Eikä sekään ole hampurilaisateria. No, Kana-ateria sitten!

11. Lempileivonnainen?

* Tää on helppo! Jee! Sannin leipoma mokkapala! Best of the all!

Huh, huh, olipa homma! Mutta tulihan niihin kaikkiin jotain vastattua.

Tästä lähtee minun kysymykset, heille joita haastan:

1.  Number one: Ykkösjuttusi?

2. Two: Kaksi ihaninta asiaa?

3. Lempiruokasi?

4. Mikä ärsyttää sinua?

5. Mistä haaveilet?

6. Olisitko kuningatar vai prinsessa? Miksi?

7. Paras lukemasi kirja?

8. Tiedätkö kuka on Cruella De Vil?

9. Tykkäätkö leipoa?

10. Jos olisit väri, mikä väri olisit?

11. Oliko näihin kysymyksiin helppo vastata?

Siinäpä se ja tämä haaste menee minulta vain muutamalle, eikä ole pakollinen vastaanottaa.
Haasteen saavat: Kuusin kotona ja Kesävauva 2013
Tosiaan, tehkää haaste halutessanne! Minä kiitän ja kuittaan :)  -Titta-



   















6 kommenttia:

  1. Hyvä motto ja tuollainen ihmevoimakin ois aika jees :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, mä todella toivon, että tollanen ihmevoima olis olemassa.... ja vieläpä mulla! Voisin pyörähdellä sit teilläkin säännöllisesti "siivoilemassa" ;)

      Poista
  2. Hyvä Titta ja poppoo! Tuo tyttö pärjää!!! tokas mummo muinoin ja niin tekeväkin!Pusu ja halitus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Todellakin, hyvä me! :D Voi miten mukava Mummoa on muistella<3 Tuota tokaisua en itse muista, mutta lienee Mummolla ollu etiäisiä enemmänkin. Kiitos ja terveisiä myös sinulle meidän koko porukalta!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos terkuista ja sinulle myös terviisiä täältä meiltä :)

      Poista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)