torstai 18. syyskuuta 2014

Tervetuloa Syksy!Polkaistaanpas sen pidemmittä puheitta, ja suuremmitta selityksittä täällä blogissakin syksy käyntiin. Esikoululaisemme oli tänään askarellut koulussa rautalangasta ja pihlajanmarjoista ikkunakoristeita.
Tyttö selitti asiaa innoissaan koulusta kotiin tultuaan.
Tästähän sitten innostuttiin kotonakin ja väsättiin ulko-oveen syyskranssi.

Pienet sormet hommissa.
Tarpeet ovat simppelit ja löytynevät helpolla lähes jokaisen käytettäviksi. Meillä on pihapiirissä koristearoniaa, pihlajanmarjoja ja orapihlajanmarjoja(myrkyllisiä, vaatii vanhemman valvontaa, jos näitä käytetään lasten kanssa). Askartelurautalankakin oli vielä tallessa. Meillä kun tuppaa tavarat joutumaan hukkaan silloin kun niitä tarvitaan ;) Poimittiin porukalla tyttöjen kanssa marjoja kippoihin. Pätkittiin sopivat pätkät rautalangasta ja pujoteltiin marjoja niihin. Lopuksi kiepautettiin rautalangat ympyröiksi ja yhdistettiin ne yhdeksi kranssiksi. Pienin neiti oli sopivasti päikkäreillä, joten saimme touhuta rauhassa 6v ja 4v neitokaisten kanssa sillä aikaa. Oli sopivan helppoa ja nopeaa puuhaa lasten kanssa touhuttavaksi. Ei sen puoleen, sopi minullekkin hyvin, kun tuli nopeasti valmista :D
Näyttää kivalta sisältäkin päin.
Hyvä tuli!


Nyt on syksy tervetullut kun on näin komea kranssi ovessa vastaanottamassa.

Kiitokset vielä teille uskollisille jotka olette jaksaneet käydä täällä kurkkaamassa olenko saanut uutta tekstiä julkaistua.

Myöskin lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!

Eiköhän tässä taas iltojen pimetessä liikene aikaa tähänkin hommaan hiukka viime aikaista enemmän ;D

Ihanaa syksyä kaikille!    -Titta-

6 kommenttia:

 1. Hieno on, minullakin on ovikranssi-idea mielessä, kunhan saisin aikaiseksi! Joulu lähestyy niin alkaa tulemaan postauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin voihan se olla että mä herään vasta syksyllä kunnolla :) Ei vaan, kesä on menny meillä tallinremontinissa ja koko tallirakennuksen entraamisessa. Isäntä kun yrittäjänä ei pidä kesälomia. Sillon on kiireisin työsuma :/ Hommaa siinä vielä riittää, mutta valmistuu kyllä joskus. Vielä nyt Isäntä innostu tuon ratsastuskentän jatkamaan, niin ei lopu puuhat kesken.

   Poista
 2. Meillä on hitosti pihlajanmarjoja, ja oonkin miettinyt mitä niistä tekisin. Tässäpä kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Kannattaa kokeilla. En tiedä miltä näyttää kun kuivahavat, mutta oli todella helppo tehdä. Olisi ollut kiva askarrella ulkonakin, kun oisin tajunnu... Ulkoiltua kyllä tulee yllin kyllin. Siitä pitää nelijalkaiset ystävämme kyllä huolen. :)

   Poista
 3. Syysterveiset kaikille <3

  VastaaPoista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)