tiistai 22. huhtikuuta 2014

Täällä ollaan!!

Onpahan taas ollut tämä elämä semmosta touhua ja sutinaa täynnä, että ei ole joutanut koneen ääreen istahtelemaan. Vaan pakolliset asiat on nopeasti hoideltu tietsikalla ja taas mennään! ;) Meillä kun on tapahtunut siis yhtä ja toista, niin en tiedä mistä alottasin...

Piharakennuksen remppailua on isäntä touhuillut. Siinä on vanha navetta, johon on tehty talli ja sitten on joku liiteri tms. autotalli ja takana vielä heinälato, lantala ja purukatoskin. Iso rakennus ja tekemistä riittää. Talliin on suunniteltu uusi tilajärjestys ja autotalli päivittyy jne. paljon on ajatuksia ja pikkuhiljaa ne etenee. Tästä voin yrittää postailla joskus vaikka ihan omana juttunaan, jos teitä kiinnostaa miten homma etenee.

Etusivu etupihalta päin. Tämä sivu on jo muuttunut paljon. Autotallilla uudet ovet. Sivulla uusi pienempi sisäänkäynti autotalliin ja ulkovarastollakin uusi oviaukko+ovi. Pikkuikkuna autotallissa. Noita ei alun perin ole ollut.  Keskimmäisenä "Liiterillä" uusi ovi ja ikkuna, nämä tulevat olemaan osa uutta tallia. Kunhan niin pitkälle päästään... Vasemmassa reunassa tallin nykyinen sisäänkäynti ja varustehuoneen pikkuikkunat. Vanha ovi, ei käytössä. Laitettu sisäpuolelta umpeen ja ovi poistuu jatkossa kokonaan.

Pitkä sivu. Tässä vielä hommaa riittää, niinku näkyy. Hyvä tästä vielä tulee =) Takana näkyy hieman komeaa uutta talon kattoakin. Sotkujakin vielä vähän nurkalla... No, ne kuuluu asiaan ;)

Tässä takanurkalta. Paskis(=Lantala) etummaisena :)


Toinen iso juttu on se, että perheeseen hankittiin uusi heppa. Puoliverinen 6 vuotias tamma. Vanhimmalle tyttärelle isompi harrastuskaveri, kun Jymy-poni alkaa käymään väistämättä pikkuhiljaa Sannille pieneksi. Jymy siirtyy opettamaan nuorempia tyttäriämme ratsastuksen saloihin.

Uusi tyyppi. Kutsumanimiä on vielä useampi, mutta minä sanon tätä neitiä Tuittu Mustikaksi =)

Ihana Jymy-poni

Salli neitikin vielä =)


Taloon on tullut uusi katto, sekin oli iso juttu. Vaikkakin sen teetimme pienellä kattofirmalla Sunkatot oy:llä. Että siinä nyt ei varsinaisesti meillä ollut iso homma, mutta kyllä se taloa muutti kummasti komeammaksi :)

Tässä oli nopea ilmoitus, että hengissä ollaan ja nolona, kun on tää blogi jäänyt vaihteeksi ihan hunningolle. Toisaalta se on varma kevään merrki, kun ollaan vaan ulkona hommissa ;)

Aurinkoista kevättä kaikille ja I`ll be back! :)  -Titta-

4 kommenttia:

  1. Tuonnehan on tullut tuollainen katoskin esteille... Kyllä ootte pistäny tuulemaan. Perjantaina nähään!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos. Jarmo se taitaa olla semmonen pyörremyrsky, tai ainakin jonkinnäkönen trombi, että kyllä tapahtuu ;) Mä yritän vaan pysyä perässä... Tuo estekatos tehtiin jo milon lie syksyllä. Se oli pika ratkaisu ennen talvea. Hyvin on toiminut, mutta tullee siirtymään tuosta pois jossain vaiheessa. Lisää esteitäkin pitäs alkaa värkkäilee. Mutta huomenna me tullaan!

      Poista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)