tiistai 8. syyskuuta 2015

Huhuu, onko täällä ketään?

No onhan täällä, vaikka hiljaista onkin ollut. Nyt tuntui siltä, että tekee mieli laittaa blogiin jotain vipinää. Eihän siinä sitten muuta kuin tuumasta toimeen vaan, sormet näppäimistölle ja antaa mennä!

Itse en ole edes käynyt blogini puolella sitten viime postaukseni, mutta suureksi hämmästyksekseni edelleen on sivun avauksia ilmaantunut blogin laskuriin, vaikka liki vuoteen täällä on ollut totaali hiljaisuus. Kiitos joillekkin uskollisille tai satunnaisille vierailijoille, että olette täällä jaksaneet käydä kurkkailemassa.

Nyt varoitus sitten niille ketkä pitävät laadukkaista blogeista ja kauniista selkeistä käsittellyistä kuvista niissä. Tämä blogi ei ole sellainen, eikä sellaiseksi muutu, ei ainakaan niin kauan, kun minä tätä tuherran. Minulla ei ole hienoa järjestelmäkameraa, eikä erityisen hienoa läppäriäkään. Tablettia, saatikka puhelinta jollaisella voisi näppärästi blogiin tekaista postauksia lennossa. Ei, minulla ei ole sellaisia, ja tuskin tuleekaan.

Tässä blogissa on siis jatkossakin käsittelemättömiä ja ei niin pikkutarkkoja kuvia näytillä. Teksti, aiheet ja ajatuksetkin tulevat täysin omasta halustani ja päästäni.

En ollut koskaan ajatellutkaan, että blogin pitämisen edellytys, tai tavoitteena on kovan luokan järkkäri ja hyvin sen käyttöön perehtynyt käyttäjä, kuvanmuokkausohjelmat, valtaisa seuraajien joukko, yhteistyökumppanit ja mainokset. Maine ja kunnia ja paine pitää postaus tahtia tasaisen tiuhana.

Itse en noista perusta. En koskaan ole muiden blogeja lukiessani närkästynyt jos siellä on huonolaatuisia kuvia tms. En ollut edes ajatellut asiaa, ennen kuin omaanikin toivottiin parempi laatuisia kuvia. Yleensä kuvista on kyllä sen verran saanut selvää kun on ollut tarvis. Se on kyllä riittänyt minulle. Mutta niihin sävytettyihin muokattuihin toistensa näköisiin tekemällä tehtyihin kuviin olen sen sijaan kyllästynyt. Samoin toisiaan niin paljon muistuttaviin blogeihin, etten erota mitä blogia olin eilen katsonut, kun tänään on jossain toisessa samat kamat ja sama tyyli esitelty hieman eri kulmasta...

Tykkään aidoista asioista ja minun puolestani jokainen tekee bloginsa ja juttunsa juuri niin kuin itselleen parhaiten sopii. Näin minäkin teen.


Tässä blogissa voi törmätä vaikkapa tällaiseen kuvakukkaseen ;D
Tämä on taviksen tavis blogi ja siinä kaikki. Parempaa ei ole luvassa. Jos haluat jotain muuta, kannattaa poistua kyydistä tässä kohtaa, mikäli olit näin pitkälle tullut.



Loppuun totean, että kuvat ovat vanhoja, vanhimman tyttäreni otoksia viime syksyltä. Ja ihan vaan sen takia, kun en nyt löytänyt tähän hätään sitä huonoakaan kameraa mistään! En antanut sen estää haluani saada postaus ulos. 

I`m back!! Voiko tähän muuta sanoa ;)

-Titta-

9 kommenttia:

  1. Kiva lukea taas kuulumisia. Terveisiä kaikille! Pikkutytöille halit! <3 Hyvää syksyä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi :) Toivotaan, että hyvä viba säilyy ja uusia kuulumisia tulee ennen ensi vuotta ;) :)

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. :D Noniin, sinähän teit paluun ytimekkäällä tekstillä, antaa kaikkien kukkien kukkia vaan, vai miten se meni. Ja hei, verho ehdotus oli hyvä idea, tosin kerkesin tosiaan myydä kartat pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tästä nyt sattu tulemaan tämmönen juttu tällä kertaa...
      Saapa nähdä millon seuraava juttu sitten tulee. No voi räkä, kun hukkasit jo ne kartat :/ Olis ollu magee työhuoneeseen. Ja pöydälle sitten tietty se jos ei jo ole, niin tulee olemaan jokablogin must have, pyöreä vanha karttapallo ;)

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Metsästin sitä palloa muutaman vuoden, kyllästyin ja ostin muovisen valoilla :D nähään joku päivä!!!

      Poista
    4. :D Eli sehän olikin jo ihan vanha juttu jo! Todellakin pitää nähdä joku päivä :)

      Poista
    5. Yritin poistaa nuo sun tuplana tulleet kommentit. Älä ihmettele. En muuten sorsi sinua ;) :)

      Poista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)