perjantai 14. helmikuuta 2014

Herkullista Ystävänpäivää!


                                                Helmikuun 14. ja Ystävänpäivä!

 Hieno ajatus, ja mukava, kun on päivä ystävänkin kunniaksi. Varmaan ihan paikallaan, mutta minun on nolona tunnustettava etten ole mikään yltiöpäinen ystävieni muistaja :/ Toisin sanoen en juurikaan muista ystäviäni korteilla, synttäri/nimpparilahjoilla. En edes facebuukissa käy niin ahkerasti tai ajatuksella, että tulisi sitäkään kautta onnitteluja liiemmin laiteltua... Anteeksi tästä ystäväni, mutta tiedättehän minut;)
Näin ollen tämäkään, nimenomaan ystäville omistettu päivä ei saa minua yhtään aktiivisemmaksi muistamisieni kanssa. Omatuntoni välillä pistelee, että miten sitä onkin tonttu, eikä edes kortteja saa liikkeelle, tai netin kautta viestiä laitettua. Toki jotain herkkua on varattu kahvin kylkeen, jos sattuu vaiks vieraisille ystäviä tupsahtamaan. Ja vaikkei tulis ystäviä, niin herkut häviää kyllä omankin porukan kesken ihan sujuvasti ;D Tänään me emme ole lähdössä kotoa mihinkään, vaan vietämme tämän ystävänpäivän kotona köllötellen. Siinä sivussa herkutellen :)

Olen sitä mieltä, että tosiystävät kyllä pysyvät lahjomattakin ystävinä. Siellä he ovat sydämmessä ja mielessäni tallessa, vaikken korttia erikseen olekaan laittanut. Tässä tuleekin nyt yhteinen kiitos ja ylistys tosiystäville, pesuille(=bestfriend), bestiksille, sydänystäville, eläinystäville ja niille jotka lukeutuvat ihan muuten vaan jokin sortin ystäviin:

Kiitos teille ihanille ystävilleni, kun olette olemassa! Lämmin ajatus teille kaikille tänä päivänä <3

Sen verran kuitenkin juhlahumua on kehitelty, että eilen iltasella leivottiin tyttöjen kanssa keksejä ja valkosuklaa muffinsseja. Tänään niitä on koristeltu hienoksi tarjoilua varten.


















Tärkeää maistaa aineksia. Ja sen Salla todella tekee ;D Sormet oli enimmän aikaa suussa kun koristeltiin pikkuleipiä.


Sähköuuni odottaa edelleen uutta lasia, joten leivinuunissa paistelimme nämäkin luomukset.
 Eikä se tälläkään kertaa menny ihan niinku stromsössä. Noin puolet pikkuleivistä kärähti pohjasta pikimustiksi... Muffinssit onnistuivat paremmin, kun älysin laittaa kiviä pellin alle, jottei se ole kuumassa uuninpohjassa kiinni ja paistokset paistuvat tasaisemmin. Oppia ikä kaikki. Meikä on nyt opiskellut tuota leivinuunissa paistoa ihan urakalla, kun kaikki uuniruoka tehdään siinä. Kärsimättömyyteni on siinäkin hommassa pahin vastustaja;)  Uuni lämpiää liian äkkiä, liian kuumaksi ja paistettavat menevät liian nopeasti uuniin... Sieltä ne sitten saa ottaa liian aikaisin liian palaneina pois ;D





       Näihin kuviin, näihin tunnelmiin:

Herkullista Ystävänpäivää ihan jokaiselle! :)
                        
                           -Titta-

3 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää! <3 Terkkuja <3 ihania leivonnnaisia t herkkupeppu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Näin myöhässä hyvät ystävänpäivä toivotukset sinulle myös <3 Terkkuja kans. Jos totta puhutaan, niin muffinssit ei ollu ton päällisen(voikreemi pursotus) kans erityisen hyviä, mutta ilman sitä ne oli ihan huippuja :)

      Poista
  2. okei! uskon että olivat hyviä..

    VastaaPoista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)