sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Eino Myrsky

 



Asiaa olisi ollut taas vaikka kuinka ja paljon, kun on tuo postausväli hurahtanut vaihteeksi turhan pitkäksi. Vaan minkäs teet, kun en ole edelleenkään saanut ohjelmoitua itseäni ahkerammaksi kuin olen, sen enempää tietokoneen käytössä kuin kotitöissäkään. Eli kun kotihommat kasaantuu, niin sen vähemmän on asiaa tai ajatusta, saatikka toivoa päästä avaamaan tietsikan näyttöä.

Nopeasti mainitsen viime aikojen tapahtumista eka kertoja:

Robin eka kertaa Hankasalmella esiintymässä ja me eka kertaa häntä livenä katsomassa Sannin ja Veeran kanssa. Oli huippukivaa! =D


On ollut Sannilla ja Jymy ponilla ekat kouluratsastuskilpailut, hyvällä menestyksellä vieläpä. Voitto(myöskin Sannin+Jymyn eka yhteinen 1.sija)ja hyvät prosentit, joten mukava jatkaa treeniä, vaikka enempi estepainotteisia ollaankin :)

Tämä kuva verryttelystä, koska kamerasta loppui akku kesken, eikä saatu palkintojenjaosta kuvia.


Venla neiti on juhlinut ensimmäiset synttärinsä! Hän on siis nyt kokonaisen yhden vuoden vanha <3
Neiti ei juhlista paljon pätkähtänyt. Veteli ulkona vaunuissa sikeitä koko sen ajan kun vieraita oli...
Tässä kuva sitten unien jälkeen juhlapäivältä:



Sain ekan ikioman koneen-siis tietokoneen. Kiitos Papalle ja Mummolle! :)

Tämä ei ole eka kerta mutta mainitsen silti: Isäntä aloitti remonttia taas vaihteeksi... Nyt tulee viimeiseen remontoimattomaan vinttitilaan huone pienemmille tytöille. Sen myötä teini-Sanni saa oman huoneen ja kaipaamansa rauhaa. Isännällä on jäänyt talon remontista ihan hillitön tekemisen meininki veriin ja nyt kun oli muutama päivä joutilasta, niin pyöri ihan kummissaan taloa ympäri ja totesi sitten, että nyt pitää kehitellä jotain hommaa... Niinkun sitä ei tuolla yrittäjällä olisi minun mielestäni ihan leipätyönsäkin puolesta riittämiin, niin eikä mitä kun koko ajan pitää olla jotain hommaa. Nytkin sähkökatko katkaisi remontin teon, joten lähti kylille johonkin muihin hommiin, kunnes pääsi kotona jatkamaan remonttia otsalampun valossa. Kertonee jotain siitä tekemisen halusta, tai tarpeesta ;D

Eka kunnon syysmyrsky vei sähköt heti samantien koko päiväksi! =(

Tunnelmakuvia Eino Myrskyn aikaan meiltä:






Tulipahan pelattua lautapelejä ja leikittyä lasten kanssa kynttilän valossa.
Niin ja syötiin grilliruokaa lattialla kynttilänvalossa koko perhe yhdessä =)

 Nämä on pakko näyttää teillekin. Ekat omat kotitossut<3 Ihanat Mummon kutomat, kiitos Mummo:)
Miten olen aiemmin ollenkaan tullut toimeen ilman tällaisia! Mun ikijäässä olevat varpaani ovat vihdoin löytäneet onnen. Nykyään kuljen tyytyväisenä varpulit lämpöisessä koko ajan :) Jos nämä on pois jalasta, sen kyllä huomaa heti! Parhaat vermeet ikinä!! =D Lämmintä Eino Myrsky päivän iltaa kaikille.   -Titta- (kuvien laatu taas... Sori, se on ihan hanurista, mutta tyhjää parempi näinkin)

Ps. Mainitsenpa vielä, kun Isännän kanssa tuumailtiin jotta onpa sattunut hyvin kun meillä on Veera tytär ja Eino koira(parsonrusselinterrieri) ja he ovat molemmat ihan älyttömän energisiä ja aikaansaavia...siis todellisia pyörremyrskyjä. Eikä virta lopu ei sitten millään! Nimi on enne, vai miten se menikään se sanonta? Todellakin, pitänee paikkansa ;)
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kiitos vielä herkuista oli kiva nähä taas.. Ei mulla vaan sähköt mennyt.. Terkkuja <3

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Onnea Venla ja hyvä Sanni! Mekin saatiin sähköt äsken vasta takaisin...

    VastaaPoista
  4. Meillä taisi pisin katkos olla eilen huimat 10 minuuttia. Myös meidän Veera on varsinainen pyörremyrsky, varsinkin nyt esimurrosiässä. Aargh.

    VastaaPoista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)