torstai 31. lokakuuta 2013

Feel Good =)


Tulipa taas tässä yhtenä päivänä semmonen flow, että nyt pitää saada sitä hiippailevaa joulua vielä vähän lähemmäs. Siinä sitten vaihtui verhot ja haettiin sitä fiilistä ja kyllä minä sen jotenkin onnistuin sen flow:n mökkiin saamaankin mitä olin ajatellut. Nyt illalla jos saa vähän kynttilöitä poltella, niin on kyllä ihanan lämmin tunnelma.

Tässä näkyy verhoa jollaisia on koko keskikerroksessa. Osa on laskosverhoina. Olkkarissa ovat ihan lattiassa asti pitkinä.
Lasken nämäkin maahan, kun ovat solmimisnauhaverhot. Näyttävät paremmilta kun ovat laskeutuneena lattialle ylipitkinä.

Tytöt vaan ei oikein anna noiden kynttilöiden olla, joten niitä poltellaan hyvin vähän, Siis ei ollenkaan. Käytännössä nytkin vain kuvauksen ajan oli oikeat kynttilät palamassa. Patterikynttilöitä ja noita kaikenlaisia sähkövalo hässäköitä täytyy käyttää nyt enemmän. Niitä olis vielä tarkotus laitella enemmänkin vähän sinne tänne. Onneksi niitä onkin jo tarjolla ihan kaikenlaisia. Rajoittavia tekijöitä on vaan rahapussi ja mielikuvitus. Ja pistorasioiden sijainti... Tosin minä voin vähän riskata niitäkin lisää tuolta ikiomalta sähkömieheltä ;)


Yritin ottaa fiiliksestä kuvia, mutta enpä tiedä onnistuinko oikein välittämään sitä tunnelmaa teille kuvista mitä sain aikaiseksi. Ehkä jotain onnistuin tolla risalla kameralla tallentamaan teillekkkin fiilisteltäväksi.

Ja tosiaan, ei, nämä eivät vielä ole jouluverhot. Näissä on sopivasti tunnelmaa tähän hetkeen ja näihin pimeisiin iltoihin. Miksei noilla menis samointein joulusta kevättalveenkin, mutta mulla on kyllä joululle jemmassa ihan omat flow:nsa ja fiiliksensä ;D Katsellaan niitä sitten tuonnempana :)


Tällähetkellä siis fiilis on hyvä, olen ihan tyytväinen. Muutkin talossa taitaa olla. Isäntä kommentoi heti töistä tultuaan: "Nyt on hyvät verhot, mutta noi olohuoneen verhot sais olla lyhyemmät..."
Niin, ne on tarkoituksella pitkät ja "makaavat maassa" :D

Voi vaikka vaan pysähtyä hetkeksi katselemaan tai köllähtää kammarin puusohvaan ja fiilistellä rauhassa. Mikäli sellainen rauhallinen hetki nyt sattuu olemaan. Ainakin illalla myöhään on hiljaista, sillon on mun oma rauhan hetkeni ja nautiskelen tunnelmasta :) Silloin saa jokunen kynttiläkin palaa ilman, että joku puhaltaa sen välittömästi sammuksiin ;)


Siispä: Feel Good! Just nyt on hyvä olla :)
Hyvää fiilistä teillekkin ja nauttikaa hetkistä! 
-Titta-                                                                                            

                                                                                                 Ps. Näin ratkaisin keittiön pikkuikkunan
                                                                                                        verho-ongelman. En löytänyt
                                                                                                         fiilikseen sopivaa verhoa...  =)

17 kommenttia:

  1. Valosarjoja on nykyisin onneks monenlaisia pattereilla toimivia. Meillä on ne kotona kovassa käytössä just pistorasioiden sijaintien takia ja sit tietysti lasten ja kissojenkin. Ledit vie vielä niin vähän virtaakin että ainakaan viime talvena ei tarvinnut vaihtaa patterit valosarjoihin kuin kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Se on kyllä enemmän kun hyvä juttu, että niitä patterilla toimivia saa laitettua vaikka mihin. Niitä olisikin vielä hommattava meillekkin lisää :)

      Poista
  2. Ihanaa, täytyy tulla käymään huomenna. Talon loistaa varmaan asemalle asti iltasella :)
    t.I-sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No ei kai sentään kylälle asti ;D Tervetuloa, täällä me vaan ollaan :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos :) Teillä myös, mitä blogissasi on vilahdellut.

      Poista
  4. ja ovikin on löytänyt paikan :) Kieltämättä sopii teidän pirttiin paremmin kuin meille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! =) Joo, tohon laitoin nyt ja voi olla, että ovikin jossain vaiheessa vaeltelee eri puolella taloa, kun sisustusta taas muutellaan, mutta nyt on kyllä hyvä tuossa. Arvaappas, kun Isäntäkin tykkäs tosta ovesta heti. Se oli eteisessä kun sen autosta siihen jätin, niin Isäntä sanoi, että tuo on siisti! Siis voitko uskoo, se oikeesti tykkäs jostain=) Katsottiinpa yhdessä jopa Suomen kaunein koti ohjelma viimeks ja se on oikeesti tosi ihme, että kanava sai olla ja Isäntä oikeesti katto sen ohjelman:) Se on varmaan pimahatanu ;D Mutta ei ehkä vielä isänpäivälahjaks kannata sisustuslehtee ostaa ;D

      Poista
    2. Niin ja kiitos "ovesta" =) Tykätään! =)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos kommenteista:-) Vielä on vähänn odotettavaa. Mutta tosiaan pikku shoppailua täytyynee touhuilla vielä ennenn h-hetkeä. Ei mitään mahottoman isoja shoppailuja. Jotain ihan pientä ja kivaa vähn jokaiselle :-)

      Poista
    2. Niimpä budjetin mukaan tietty...

      Poista
  6. Miksiköhän toi sun plokkari jättää muute tosta ajasta ton eka nummeron poikkee..tiiiiäää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa´a, minä en todellakaan tiedä =/ Olen oikeesti tosi töppönen tietokoneiden kanssa. Just ja just saan jollakin lailla nää postaukset kasaan. Ehkä mä vielä opin tänkin homman, kuhan harjottelen aikani ;)

      Poista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)