lauantai 26. lokakuuta 2013

Haaste!

Sain syvältä blogin Sannalta haasteen. Siinä piti laittaa blogiin seitsemän kuvaa viimekesästä. Siinä sitä haastetta meikäläiselle onkin, että osaan valita vain seitsemän kuvaa ;)

Selasin nopeasti kuvia läpi. Se ihan oikeesti kävi nopeesti kun meillähän posahti se vanha tietsikka justiin sillon kesällä. Kaikki kuvat meni siinä samalla ja nyt oli käytettävissä vain ne kuvat mitä oli otettu uuden koneen aikaan.

Mietin miten tämän haasteen toteuttaisin. Tai eihän siinä ihmeempiä tarttis, muuta kun seittemän kuvaa ruutuun ja sillä siisti, mutta pitihän sitä kuitenkin jotain miettiä, että miten tätä nyt lähtis tekemään. Mietin mitkä seitsemän asiaa tuli ensimmäisenä viime kesältä mieleen ja sitten katsoin löytäisinkö niihin kuvat. Ihme ja kumma, löysin kaikkiin ajatuksiini kuvat.

Ja ne ensimmäiset seittemän mieleen tullutta asiaa olivat:

-Lempi <3 Ihana mammatamma, joka kesällä siirtyi vihreämmille laitumille.

-Leikkimökki =D Tätä oli toivottu jo useampi vuosi!

-Tallin kattoremontti... Nostimme tallin sisäkorkeuden uusien stantartien mukaiseksi :)



-Kukat! Kukkia kasvatettiin, kerättiin ja ihailtiin muuten vaan.




-Puun kaatuminen =O Tulimme tyttöjen kanssa kyliltä ja sillä välin kova tuulenpuuska oli kaatanut ISON puun traktorin peräkärryn päälle. Loppujen lopuksi tappioiksi jäi vain traktorinperäkärryn takalaita.



-Fasaaniperhe :) Koko kesän saimme omassa pihassa seurailla ensin ukkofasaania, sitten ukko akkoineen ja lopuksi ukko, akka ja kaksi poikasta =)



-Kasvimaa ja salaatti =/ Laitoimme keväällä kasvimaaksi pari vanhaa ikkunanpokaa. Salaattia kovasti odotettiin. Se kasvoikin, vähän. Koskaan se ei noussut tuon isommaksi! Koko kesän riitti tuollaista minisalaattia, josta emme itse saaneet yhtään salaattia tehtyä. Ilmeisesti fasaanit tai jänikset(niitäkin hyppeli pihan poikki joka aamu)söivät salaatit ennen meitä parempiin suihin ja meille jäi vain varsityngät ihmeteltäviksi =D

Siinähän se lyhykäisyydessään oli. Mun mieleen tulleet meidän kesän "tähtihetket" ;D Olisihan niitä toki ollut muitakin, mutta tässä rehelliset seitsemän ekaa ajatusta.
Haaste jatkaa tästä eteenpäin tyttäreni Jymy-Yllätys blogiin :) Olisi ollut muitakin haasteen saajia mielessä, mutta tytär odottaa tätä kovin, joten sinne menee... =)        -Titta-

2 kommenttia:

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)