tiistai 13. huhtikuuta 2021

Töttöröö !!!

 Täällä ollaan taas!

 Tyttäreni kertoi löytäneensä vanhan blogini internetin ihmeellisestä maailmasta ja lukeneensa tekstejä, jotka olivat hänen mukaansa hauskoja.

Ja totta, kylläpä meitä nauratti, kun niitä porukalla tyttöjen kanssa katseltiin. Siitä se sitten lähti, välähti mieleen, että miksipä en jatkaisi juttuja taas. Onpa jotain taas mitä katsella porukalla seuraavan kuuden vuoden kuluttua.

Tässä vuosia vanha kuva.
Tosiaan tässä välissä on hurahtanut aikaa 6, siis kokonaiset kuusi vuotta!! Ja tässä aikavälissä lapset ovat kasvaneet, ajat muuttuneet, mutta talo ja ihmiset sen ympärillä edelleen kuitenkin pysyneet samoina. Minä olen palannut yhdeksän vuoden kotiäidin elämästä takaisin työelämään. Ollut monenlaisissa erilaisissa töissä. Opiskellut itselleni elämäni ensimmäisen ammatin. Saanut vanhimman lapseni kasvatettua niin, että hän on omassa elämässään jo kotoa pois muuttaneena. Hänen siipensä kantavat hienosti. Tähän urakkaan on toki talossa myös edelleen asuva isäntäkin ollut vahvasti osallisena. Meillä onkin tänä vuonna Isännän kanssa takana 28 yhteistä vuotta, ja se on paljon se.

Talossa on vieläkin myös eläimiä, hevosia 3kpl tällä hetkellä, pari ponia, Eino koira ja Jehu kissa. Näistä kaksi jälkimmäistä ovat samoja kuin ennekin. Hevosissa ja poneissa on tainnut tapahtua muutosta ja heistä voi tulla esittelyä myöhemmin, tai sitten ei. Aika näyttää.

Blogiin ilmestyy edelleen tekstejä samalla tavalla kuin ennenkin. Silloin kuin minusta tuntuu, että nyt voisi päräyttää jotain koneelta ulos, tai minulla on aikaa mokomaan hullutteluun. 

Kuvat ovat myöskin varmasti jatkossakin mitä sattuu, laatu ei tule paranemaan edellisistä ja kuvissa voi esiintyä milloin mitäkin. Tyylikkäitä sisutuskuvia ja fiksuja tekstejä tuskin on luvassa.

Muutoin taviksen tavallisesta elämästä ja arjesta eteen tulleista asioista tänne sitten näppiksen kautta purkaantuu milloin mitäkin. Onneksi blogin nimi antaa vapauden kirjoittaa kotini ympäriltä mitä vain. 

Perhe matkailee. Tässä ollaan Ahvenanmaalla ehkä 
vuonna 2019. Kuten kuvasta näkyy, meno ei ole muuttunut
juurikaan entisestään :D
Postaustahti voi olla tiuhaan, tai vuosien välillä, mutta tähänhän te olettekin jo tottuneet. Ja loppujen lopuksi tämä blogi on olemassa omaksi iloksi, joten paineita tämän olemassa olosta ei oteta sen enempää kuin ennenkään.

Jos jaksoit tänne asti, niin kiitos, anteeksi ja sydämmellisesti tervetuloa mukaan. Toivottavasti pysytte kyydissä.

-Titta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)