sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Uusi Kone!!

Nyt loppui meikäläisen kesäloma blogin postailuista! Ja hyvä niin :D Ihana Iskä hommas meille "uuden"(siis meille uusi, Iskän työkaverin vanha) tietsikan! Tuo edellinen alkoi todellakin osoittamaan sellaisia merkkejä, ettei toimi enää mitenkään. Nyt on sitten uusi peli ja homma voi taas jatkua. Hieman oli alku kankeutta tämän uudenkin koneen kanssa, kun eihän tässä ollutkaan korttipaikkaa kameramme korttityypille... Onneksi on piuhat! Nyt saadaan kuvat kamerasta koneelle ja tänne blogiin jotain katsottavaa. =)

Tällä kertaa laitan myös kuvat noihin edellisiin kuvattomiin postauksiin( Kuvaton postaus ja mäsä tietsikka ja Huh hellettä!) joten kurkatkaa nekin nyt samalla :)





Ihan älyttömästi on tapahtunut ja touhuttu tässä tauon aikana, mutta en nyt palaile niihin hommiin sen tarkemmin. Tulisi varmaan niin pitkä postaus, että menisi ikä ja terveys sen teossa ;D Jätän siis suosiolla väliin :) Joitakin kuvia touhuista heitin tähän kun niitä oli otettu tauon aikana:


Tällainen aamupala oli katettuna minulle yhtenä aamuna. Veera ja Salla toteuttivat tämän ihan kahdestaan :)
Olipa ihana tulla aamulla valmiiseen pöytään ;)


Kasvomaalausta. Veera maalasi Sallsta tiikerin. Salla päätti tatuoida Veeran jalan :D




Eräänä tuulisena päivänä kova tuulenpuuska oli heittänyt puun nurin pihassa, kun olimme kylillä...







Tytöt touhuaa pihalla paljon. Mikäs sen mukavampaa näin kesällä :)


                           Hups, näitä tuli vahingossa 2! :o Noh, antaa olla... Pikkuemmännys :D








Venla on oppinut paljon uusia juttuja. Kuten seisomaan... Nousemaan rappusia, syömään sormiruokaa ja vaikka mitä! Tämä pikkuneiti ehtii ihan yhtä hyvin joka paikkaan kuin isommatkin sisarensa. Tylsää ei siis todellakaan ole, mutta kyllä näin äitinä minulla ei aina ole ihan niin mukavaa kun noilla neideillä :)  Vaikka ei sillä, saahan noille nauraakkin, mutta on niitäkin hetkiä, kun ei tiedä itkiskö, naurasko vai saisko muuten vaan itkupotkuraivarit... Kaikki äidit ainakin lienee tietävät mitä tarkoitan ;D =D



Yritän saada pikapuoliin aikaiseksi uuden postauksen. Innostuin nimittäin vaihtamaan sisustusta tälläkertaa musta-valkoiseen... Esittelen jotain teillekkin seuraavassa postauksesssa. 

Ps. Huomasin toistaneeni itseäni noiden edellisten parin postauksen alkusanoissa: Ihan alkuun jne...
Typerä minä, ja vielä tyhmempää, että huomasin tuonkin vasta nyt! =D Toivotaan nyt kuitenkin, että jatkossa osaisin olla kekseliäämpi, ettei ihan samoja juttuja olis koko ajan. Huomauttakaa sit vaan rohkeesti, jos mulla menee homma höperöksi jossain kohtaa ;)       -Titta-

3 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)