keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Zalandoo!! IIKKK... ja vähän muutakin.

Syksyn pimeinä iltoina on laiteltu erilaisia valoja tuomaan tunnelmaa ja lämpöä kylmiin iltoihin.
Rapulta kun puuttuu edelleen kaiteista ne välipuolat, niin tytöt 3v ja 5v tykkäävätkin keikkua ja pomppia noissa kaiteissa. Minä odotan milloin on jollakin joku luu nurin tai muuten ruhjeita, kun meidän kuisiti on aika korkealla, noin 1,5m. Vielä ovat onneksi pysyneet tämän osalta ehjinä.

Viime talvena hyppivät tuosta aina lumipenkkaan, mikä lapioitiin lumitöissä rapun viereen. Lopputalvesta tuli sitten ikävä ylläri, kun pehmeä penkka olikin sulanut pieneksi ja kopsahtivat kovaan maahan lumen läpi! Muutaman kerran kokeilivat ja totesivat, että joo`o, on se kova! Näyttää vahvasti siltä, että myös tulevan talven saavat tytöt pomppia rapulta.

Ehkä sit ens kesänä osataan päättää millaiset kaiteet tehdään... Tai saadaan ne aikaiseksi, ehkä se on ollut enempi tekemisen tiellä, kun ei ole ehditty.(Tai Isäntä ei ole, mä en osaa mokomia kaiteita duunailla) Ps. Tuo mustan lyhdyn ulkovalosarja on livenä tosi makee puna-kelta-kirkas kukkaled-valoverkko systeemi ja nappasin sen kirpparin ilmaislaatikosta! Huippulöytö. Johdot vain selvittelin, laitoin seinään ja kaikki toimi! Sopii syksyyn just prisiis:) Käyvät ulos ja sisälle. Ikea Laatua ;DD  

Sitten siihen otsikossa luvattuun Zalndo IIIK!

Pitihän sitä sitten testata Zalandonkin nettikauppa :) Yks ilta nuorinta unille imetellessäni ajauduin selaamaan Zalandon sisustustarvikevalikoimaa puhelimella. Ja kuinkas siinä kävikään...

(Huom!Pyydän anteeksi kuvien huonoa laatua. Osa on laiskan kuvaajan syytä(asettelu jne). Laatu taas ikivanhan hyvän kameramme ilmeinen ilmoitus, että loppunsa on lähellä. Mutta tällä on pärjättävä, kun ei uutta ole tiedossa tähän hätään.)

Sitä kun on tuota Sulo Vileenin vikaa, niin olihan sieltä tilattavakin samantien kun tuli vastaan niin pirun hyviä tarjouksia =D Ja ne oli oikeesti tosi edullisesti mitä tilasin. Huomasinkin nyt myöhemmin, että tilaamani tuotteet eivät enää olleet ollenkaan saman hintaisia, kuin tilatessani. Olin siis oikeaan aikaan liikkeellä. Ehkä Zalandolla oli sattunut virhe hinnoittelussa jonka korjasivat sitten pian, tai vaan joku tarjouskampanja.

Ostoskoriin tarttui kaikkee  hirveen hyödyllisiä kuten säilytyspurkkeja.

Lasinen 2:n ison astian setti joissa lukee delicious storage.


Toinen erikoisen mallinen käsinpuhallettu kannellinen "purkki". Sekin on aika kookas. Ja tästä meillä tulee olemaan joulun aikaan karkkia tarjolla. Jos niitä nyt sattuu jäämään yhtään astiaan laitettavaksi  ;D

Sitten tuikkutarjotin tunnelmaa tuomaan. Alunperin ajattelin olisiko tuon voinut ripustaa katosta roikkumaan, mutta ehkä ei kuitenkaan. Miksei tuolla tarjottimella voisi tarjoilla vaikka kaffepullatkin pöytään. Kahvan voi ruuvata irti. Kynttiläkipoja voi myös käyttää vaiks missä ympäri taloa. Monikäyttöinen setti siis :) Olikohan tässä jotain yritystä selittää( lue: vakuuttaa itselleen), että tää oli tosi tarpeellinen, tai jotain ;D Piti ottaa kun oli sikahalpa  =)


Isännän huoneeseen on ollut etsinnässä sarvet. Tämä näytti niin hyvältä, että halusin sen, vaikkei tarjouksessa ollutkaan. Halpa kuitenkin, kun on ihan vaan muovia ;D Mutta näyttää hyvälle! Ihastuin itse tähän ihan hirrvveesti ja haluaisinkin sen ehkä sittenkin olkkariin. Täytynee rueta pehmittelemään Isäntää, jotta saadaan lisää reikiä olkkarin seiniin.


Sitten oli pino lasisia joulukuusen koristeita, joita en tähän kuvannut. Näette niitä ehkä sitten joulunaikaan.
Ne olivat puna-valkoisia, kuten olen päättänyt meidän tulevan jouluvärin olevan valkoisella pohjalla punaista mausteena. Tai ehkä laitankin pellavaa, juuttia ja punaista... Kääks, en tiedä vielä!
Lasisista kuusenkoristeista olen aina haaveillut ja nyt niitä löytyi sikahalvalla! Toivotaan ettei tiputella niitä kaikkia rikki heti ekana jouluna.

Onhan sitä hankittu Miikkareitakin alesta vähän... Kiitos S:lle näistä! Tytöt tykkää noista Miikkarin "plyyssi?"mekoista ja jumppishaalareista tosi paljon. Tai meillähän on tällähetkellä vain 1 jummppis, mutta toinen on hankittava seuraavilta kutsuilta. Sen verran tuli pahamieli toiselle, kun oli vain 1 haalari. Pipot on olleet myös tosi kivat ja tykätyt!

                                            Miss Miikkarit =D

  






Tunnelmallista syksyä kaikille! -Titta-

8 kommenttia:

  1. Hyvää syksyä sinnekkin <3 Terkkuja <3

    VastaaPoista
  2. Nyt onkin pipoille käyttöä! Älähän nyt hupuloi kaikkia rahojas ennen perjantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Hyisen kylmää. Talvea tekee,ei mahda mitään. Jotain oon varannu perjantaillekin. Noi on jo aiemmmin hankittu. Ei vaan ole tullut niitä esiteltyä.

      Poista
  3. Ihana päivitys taas. Kiva kun linkkaat tämän aina Faceen, niin tulee löydettyä. Tyttäresi ovat varsin suloisia. Ja negatiivista kritiikkiä sen verran, että vähän turhan lyhykäiset tekstit kuitenkin... ;) Mia M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :-) Että käyt lukemassa ja kivasta kommentista. Minä itseasiassa lyhentelen aina nuo sepustukseni vielä ennen julkaisua. Kirjotusvirheitäkin aina vaan riittää, mutta toisaalta nekin on ihan täysin mun näkösiä juttuja:-D enkä millään viitsis niitä korjailla...Noloja vähän, mutta menköön :-)

      Poista
  4. Ihana kirjoitus taas kerran, upeaa syksyistä tunnelmaa ja lämmintä fiilistä ja mä haluun nähdä teidän kodin kyllä livenä kun mitä sun kuvista on ymmärtänyt niin teillä on kyllä ihana ja viihtyisä ja kaunis koti sä jotenkin oot niin hyvä sisustaja. Terkut tytöille ja sille serkuttimelle :) <3 Terkuin: Tanja

    VastaaPoista
  5. Kiitos ihanasta kommentista! Olen ihan häkeltynyt, ihan tavista meillä on. Usko pois, kuvat eivät kerro miltä huoneen toisella puolella näyttää ;D Kyllä se on sekasotkua ja huisketta täynnä :) Toteat asian kyllä sitten itte, kun tuut kattoo! Tervetuloo, millon vaan. Ei meillä ole ollenkaan sellaista kun vois, tai haluaisin et olis... Johtuen siitä, että se serkutin ei ole mun kans ollenkaan samoilla linjoilla mitä sisutukseen tulee ;) Mutta on tässä nyt hiljalleen jotain saatu edistymään :) Terveisiä myös sinne kaikille! =)

    VastaaPoista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)