tiistai 3. syyskuuta 2013

Ihana Syksy!

Sieltä se vaan hiljalleen hiipii, syksy! Illat hämärtyvät ja puut laskevat lehtensä tuulen mukaan.

Pääsee laittelemaan lyhtyjä illan hämäriin tuomaan tunnelmaa. Kynttilöitähän sisällä olisi kiva poltella vaan taitaapi nyt kuitenkin se jäädä vähemmälle.
 Siitä pitävät nuo elohopeaa sisuksiinsa saaneet lapsukaisemme ;D Toisaalta onhan niitä nykyään niitä patterilla toimivia kynttilöitä! Taidankin tutustua niihin kun tulee kaupoilla sellaisia vastaan. Josko niillä tekisi turvallista tunnelmaa sisällekkin :)

Viimeistään syksy tuo mukanaan arjen meidänkin mökkiin. Kesän kellistelyt on nyt koettu ja nähty ja on aika siirtyä jonkinlaiseen rytmiin.

Innokkaita kerholaisia,ei niin innokkaita poseeraajia

   
Reppujen esittely.

 
 Tänään alkoi meilläkin odotettu kerho keskimmäisillä työllä. Veera aloitti 5vee kerhon ja Salla 3 vuotiaissa. Ensin Sallan kerho ja Veera heti perään. Tämä on siis todellakin kerho-tiistai tästä eteenpäin. Mutta jospa sen taatta pääsisinkin nyt säännölleen tietokoneen kimppuun ja saisin vaikka aina tiistaisin jotain eloa tänne blogiin. Ellei sitten lipsahda toisten blogien puoleen tai ihastelemaan kuvia Pinterestin loputtomaan maailmaan :)
















































Mietin jos vaikka lyhentäisin postauksia ja ottaisin vain yhden aiheen ja yrittäisin pitäytyä siinä. Näin olisi nopeampi koota postaus ja voisin saada niitä jopa tiuhempaan ulos :) Vaan meikäläisellä kun on se paha tapa laskea juttua tulemaan enemmän kuin ehdin ajatella järkevästi ;D Sillähän nämä asiat hyppii ihan laidasta toiseen ja asiasta kukkaruukkuun, vai miten sitä sanotaankaan... Nähtäväksi jää miten tulee käymään.







Olkoon siis tämä postaus sitten ylistys syksylle ja kokkis kerhon aloitukselle. Kokkis tarkoittaa siis kippis. Meillä tytöt tykkää aina kilistellä mehu ja maitolaseja kun on jotain erityisen hienoa asiaa menossa tai jotain aihetta juhlaan. Silloin aina Salla sanoo: " Kokkis!"

Hassua mistä tuon ovat bonganeet, kun ei ainakaan meillä ole kokkisteltu, mutta ehkä televiso on toiminut hyvänä? esimerkkinä tässäkin asiassa :) Nykyään väliin kyllä kokkistellaan kun on siihen aihetta. Ja Salla on meille näin hienon jutun neuvonut, joten:

Ottakaa kahvi/tee/mehu/maito tms mukinne korkealle ja KOKKIS!! Syksylle, ihanalle arjelle ja normirytmille!! =D   I 

                                                  -Titta-




 

4 kommenttia:

  1. Huih, kun salla näyttää isolle tytölle kuvissa kun hiukset on kiinni. Veerallakin hieno asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukset kiinni syystä että: vaihteeksi Veera leikkasi Sallan otsikset ja perään Salla korjasi mallin itse kohdilleen:-D
      Veera tykästy tohon haalariin tosi paljon. Koko oli iso, niinku sanoit. Sallallehan haalari oli tarkotettu. Täytynee hommata toinen pienempi Sallalle.

      Poista
  2. ihanat kerholaiset terkkuja tädiltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi :) Syysterveisiä sinulle myös :)

      Poista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)