perjantai 8. maaliskuuta 2013

1. Tästä se lähtee!

Nyt se sitten alkaa. Ihan oma blogi. Jonkin aikaa olen mietiskellyt oman blogin laittamista, ja nyt sen sitten viimein toteutin. Aika näyttää miten käy: Paljastuuko minusta innokas bloggaaja, kiinnostuuko kukaan juttujani lukemaan, vai hiipuuko intoni niin, että blogi unohtuu? Jokatapauksessa, homma on avattu  :) Kommentit ovatkin tervetulleita, jotta tietäisin, mitä blogiin olisi lukijoille kiva laitella luettavaksi ja katsottavaksi.

Tässä blogissa tulee olemaan juttua meidän Hankasalmen asemalla asuvan 6 henkisen perheemme arkisista asioista ja vuonna 1956 valmistuneen remontoimamme rintamamiestalon touhuista ja tietysti äidin intohimosta, sisustushömpästä(kuten isäntä sanoo), käsitöistä(jos niitä ehdin joskus tekemään) ja ihan kaikenlaisista asioista mitä nyt sattuu kotiäidin mielenpäällä kulloinkin olemaan. Menossa mukana on myös meidän 3 hevosta, 1 poni, 2 koiraa ja tietysti rottapoliisi, eli meidän Jehu kissa.

Perheeseen kuuluu Iskä, Äiskä(minä) ja tyttäret 12v, 4v, 2v ja 4kk.

Talon ostimme joulukuussa 2011 ja sisään muutimme joulukuussa 2012. Aatonaattona viimeinenkin hevonen saapui iltasella uuteen talliinsa ja siitä sitä on eletty oman talon arkea.

Tänään meillä kävi paikallislehtemme Hankasalmen Sanomien toimittaja tekemässä juttua remontoinnista ja vähän sisustuksestakin lehden rakennusliitteeseen. Aiemmin ystäväni koti on esitelty samassa liitteessä ja häneltäpä toimittaja olikin vinkkiä kysynyt ja sitä kautta meille ajautui. Sisustuksen osalta meillä ollaan vielä ihan alkutekijöissä, mutta remontti puolelta asiaa kyllä riittää. Olemme tehneet ison remontin taloon. Talo ja pihapiiri onkin kokenut aika valtaisan muutoksen siitä kun ensi kertoja tässä omassa pihassa tehtiin ensimmäisiä suunnitelmia mitä mihinkin lähdetään tekemään. Tulevaisuudessa hommaa riittää pihojen laitossa, katon maalaaminen tai uusiminen ja vanha navetta, jossa talli on, olisi myös päivitettävä siistimmäksi. Miten, siitä on vielä useampi suunnitelma, mutta tulevana kesänä niistäkin saadaan sitten selvyyttä. Mutta takaisin tähän päivään: Nyt eletään aika tasaista aikaa, kun ei vielä ulkohommia pääse tekemään ja rankan remonttivuoden jälkeen täytyy hieman vetää henkeä, että jaksaa taas aloittaa uudet projektit, uudella innolla!

Tervetuloa tutustumaan kotikummituksen blogiin ja toivottavasti viihdytte!


Tässä talo kesällä 2012


Pihasta kaadetuista puista tuli ihan mukavasti polttopuita. Minä hommissa  :)
 
 
                                            -Titta-

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Jatka vain kiva lukea teidän kuulumisia! Terveisiä kaikille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tarkoitus olisi saada postausta vaikka kerran viikkoon. Mutta sen mitä aika antaa periksi, niin koitan päästä postailemaan. Toivottavasti saisin tän pysymään mielenkiintoisena muidenkin luettavaksi:)

    VastaaPoista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)