torstai 21. maaliskuuta 2013

7. Pakko kertoa :)

Arvatkaapa vaan! Eilen juotiin päiväkahvia Jarmon kanssa keittiössä ja tytöt oli siinä touhunnutteet tarrojensa kanssa. Oli siinä ollut saksetkin mukana hommissa jossain vaiheessa ja unohtuivat sitten siihen pöydälle....Kuinka ollakkaan kohta hoksasin, kun Veera luikahti ohi yrittäen olla totaalisen huomaamaton. Se on pahan eellä, varma merkki jostain töllön töistä ;) Tähän kun nopeasti yhdistin, että olikin ollut luvattoman hiljaista hetken aikaa. Sitten välähti samantien mieleen ne sakset, hitto! Nehän oli pöydällä. Heti sanoin ääneen, että mitähän Veera on leikannut, hiuksia varmasti! Jarmo veikkasi uutta sohvaa...Tässä vaiheessa Veera jatkoi matkaa vauhdilla alakertaan piiloon. Veera on useamminkin jo leikellyt kaikkea, välillä omia hiuksiaan, välillä pikkusisko Sallan hiuksia. Edelliskerralla Sallalta lähti taka-ja sivukiharat.  Veerakin sieltä kodinhoitohuoneesta sitten löytyi ja sai asiaankuuluvat torumiset, mutta olihan se hauska kun kysyin, että miten leikkasit noin tasasesti, niin Veera vaan tuumasi: "Tällei vaan niks,niks,niks..."ja näytti kädellään leikkausliikkeitä Sallan pään ympäri :D Jonkinlainen taito tuokin, täytyy sanoa ;)

Tarrat oli kivoja! Huomatkaa Sallan hiukset tässä...



Tarrahommia. Sallan hiukset takaakin vielä pikät...






Noo, eipä mitään minä sitten menin olohuoneeseen katsomaan, että miten on käynyt. Tadaa, siellähän  Salla tyytyväisenä istui lattialla hiusten ympäröimänä. Itse piti tulla keittiöön nauramaan, kun kerkesin jo katsoa, että pahemminkin olisi voinut käydä. Jarmo suhtautui asiaan vähän rankemmin kun minä, mutta tehty, mikä tehty. Jarmo jo murehti, ettei Sallalle ehdi ikinä kasvaa kunnon hiuksia :) Ei siitä oikeesti paha tullu, kun asialla oli melkein 5v. parturi. Ja sitäpaitsi, sohva säästyi, hiukset kyllä kasvaa takaisin. Sallan takatukka ei kyllä tosiaankaan ehdi tällä menolla kiharalle asti ;D











Näissä vielä aamulla, hyvä leikkaus, pysyi samanlaisena yönkin yli ;D

Onpa nyt kuvia Sallan uudesta lookista, kun niitä tuli liikaa tähän.
Ja ylläripylläri, en saa niitä pois. Jotta on niitä nyt ainaki tarpeeks!







Nuo Sallan hiukset on ihan ok näköiset, niin annettaan olla niiden nyt noin. Katsotaan myöhemmin miltä näyttävät kun kasvavat. Jos sitten käytäs ihan oikealla parturilla. Tähän asti tyttöjen ja Iskän hiukset on leikannu meillä minä, tai Veera :D





Sitten on vielä kerrottava kun kävin ystäväni pitämässä tuliais-sisustus-herkkupuodissaTuliaistuvassa. Puoti on ollut jo pitkään toiminnassa, mutta olen jonkin kerran käynyt siellä, sattuen ovelle juuri silloin, kun kauppa on ollut kiinni! Ihan tyypillistä mulle! Nyt sitten varmisitin tilanteen ja mentiin pikkutyttöjen kanssa käymään siellä. Ja voi että!! Mitä ihanuuksia siellä olikaan! Sitähän menee ihan päästään pyörälle tuommoisessa putiikissa. Ihana paikka ja varmasti löytyy joka kukkarolle sopivaa viemistä tai lahjaa useampaankin tarkoitukseen. Suosittelen tutustumaan paikanpäällä, jos Jari-Pekan Hankasalmen huoltamolla satutte pysähtymään :)

Postaan tuolta Tuliaistuvalta myöhemmin lisää, kun teen sinne uuden täsmäiskun kameran kanssa. Saadaan vähän tännekkin  herkullisia kuvia sieltä.

Minulle sieltä tarttui mukaan kauan haaveilemani leipälaatikko ja lasimalja kannella. Tytöt saivat tarroja, jotka olivatkin huippukivoja :) Noista pikaisesti kuvakin napattu:




Ja täytyypä vielä kertoa, että jos olen hullaantunut tyynyliinoihin ja teksteihin, niin ehkä voiton vie kuitenkin PELTIPURKIT ja mieluiten vielä peltipurkit tekstillä. Niitä on nimittäin kertynyt jo joitakin....Voin esitellä niitäkin vähän myöhemmin, jos teitä kiinnostaa nähdä minun peltipurkki säilytysratkaisujani =D           -Titta-

8 kommenttia:

  1. Ihanan elämäntäyteinen blogi!
    Voi tyttöjä :) No eihän nuo hiukset pahan näköiset ole, oikein trendikkäät ;)
    Huippua kun kävitte tyttöjen kanssa ilahduttamassa minua kaupalla :)
    Huomenna palataan asiaan jos pääset kuvailemaan!
    -Tuliaistuvan Sanna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei kai tänne olis mitään kirjottaa, jos jäisin pelkkään sisustukseen kiinni ;) Olikin tosi huippua, etenkin se hyllyn putoaminen ;D! Palataan!

      Poista
  2. Heehheheheheee!!!!!!!!! :) :)
    -sanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin nauratti! =D Jarmoa ei sen sijaan naurattanut, ei ollenkaan ;D

      Poista
  3. Voihan Veera täällä nauran kippurassa sano tätiltä terkkuja kaikille! Kaikkea ne ehtiikin tehä.. onneksi eivät sentään sohvaa leikanneet..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ette arvaakaan mitä kaikkea ehtiivät... :D Joo, sohva säästyi, tällä kertaa, onneks :) Terkkuja myös täältä sinne! :)

      Poista
  4. Ei paha :) Pistän kyllä kutsun korvan taakse!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, hyvä! Numeron varmaan löydätkin tarvittaessa ;)
      Welcome! :)

      Poista

Kerro mitä tykkäsit ja jos et tykännyt, kerro sekin :)
Tai jätä viesti muuten vaan =)